top of page

OP EEN EILAND

LOCATIEHUUR

Audience

DE VEILINGZAAL

wie biedt er meer

Geïnspireerd door de Mechelse Veilingen van Bel*Orta biedt onze veilingzaal het ideale kader om nieuwe ideeën te pitchen en te verkopen aan de hoogste bieder.

 

Laat je leiden door de handelsgeest van de winkelier die waar voor zijn geld wil, of door de coöperatieve van tuiniers die samen hun voorwaarden stelden.

 

Ideaal verzamel je in de veilingzaal met 16 tot 20 personen voor een dynamische groepsbijeenkomst of vergadering. Minder kan ook. Ben je met meer, ga dan voor de klassikale opstelling tot maximaal 40 personen. Beamer en flipchart staan klaar.

Koffie en broodjes zijn mogelijk. Alsook een combinatie met een of meer van onze andere diensten en locaties.

HET KOOKEILAND

neemt, eet & drinkt hiervan

Niets zo lekker als een gedeelde maaltijd, behalve als je die ook nog 's samen hebt klaar gemaakt. Met vrienden of onbekende, nieuwe vrienden.

Rond de gezelligheid van het kookeiland is het heerlijk in groep te werken, lachen en genieten. Bovendien wordt het werk nog gemakkelijker met al het juiste materiaal voorhanden. Het kookeiland is daarom ruim uitgerust met apparatuur van Miele en Kenwood. Plus al het andere wat je kan bedenken.

Hier organiseer je helemaal eigenhandig een kookworkshop of groepsdiner. Ideaal voor 15 personen, maar wie het groots ziet, die kan tot 40 gaan.

Wine Toast
Coffee and a Cookie

KOOKEILAND & VEILINGZAAL

voor lichaam en geest

Combineer het beste van twee werelden. Hou de strafste brainstorm in onze Veilingzaal en laat het nadien ook smaakvol knetteren aan het Kookeiland. Of omgekeerd natuurlijk.

Ideaal ook om bijvoorbeeld om de theorie aan de praktijk te toetsen. Leg de nieuwste culinaire trends of producten uit in een presentatie, neem tussendoor een koffie- of theepauze in de tentoonstellingsgangen, en zet nadien je publiek zelf aan de slag.

Huur zowel het Kookeiland als de Veilingzaal en geniet van een voordelig tarief.

DE BLEEKWEIDE

op een mooie dag

Op de bleekweide, onder de zon, ziet alles er mooier uit. Zelfs een bijzonder moment wordt er nog specialer. Zeker als je iets te vieren hebt.

Tussen de bijenkorven en de rozenstruiken ligt de bleekweide, versierd met fruitbomen. Je zit er op een zalig groen eiland omgeven door tuinen, vijvers en weides.

Reserveer dit stukje eden voor een ceremonie of privé-gelegenheid en geniet van de afzondering. Niet voor grote feesten of late uurtjes.

 

What you see, is what you get. Extra voorzieningen, voorzie je zelf.

Outdoor Wedding
Fresh Loaf of Bread

HET BAKHUIS

water, aarde, vuur

Enkel voor ervaren bakkers!

Kan je overweg met hout en vuur in een echte leemoven? Dan mag je het bakhuis huren om er je kunsten verder te ontwikkelen, je eigen broden te bakken, of om het ambacht aan anderen aan te leren.

Van broden, pizza's tot ovenschotels. De mogelijkheden zijn divers, maar in de beperking toont zich de ware meester.

Water en hout zijn voorhanden. Al het andere voorzie je zelf, inclusief werk, zweet en goesting.

bottom of page