do 04 nov. | 't Grom

Vegamuze presenteert bakworkshop & boeklancering 'Gebak met groenten'

Een must voor alle liefhebbers van gebak en groenten. Vegamuze heeft deze gecombineerd tot een waar smulfestijn. Voor wie toch wil (ge)zondigen, want een taartje met groenten kan toch altijd?
Vegamuze presenteert bakworkshop & boeklancering 'Gebak met groenten'

Datum & Plaats

04 nov. 18:30 – 22:00
't Grom, Midzelen 25, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgium

Over het event

Naar  aanleiding van haar allereerste kookboek ‘Gebak met Groenten’ geeft  Vegamuze over heel Vlaanderen bakworkshops om dit heugelijke nieuws te vieren! Op 4 november trekt Eveline naar 'T Grom, het enige groentemuseum in België.

Tijdens  deze workshop ontdek je de wondere wereld van zoet gebak en desserts  met groenten. Brownies met courgette? Koekjes met broccoli? Of wat dacht je van crème brûlée met pompoen? Niets is te gek voor Vegamuze!

Alvorens  samen in de bakwereld te vliegen, verwent Vegamuze jullie eerst met lekkere fingerfood en een aperitiefje. Zo starten we met een gevulde maag aan de workshop.

Na de hapjes, gaan we aan de slag en maken we 6 unieke desserts en gebak met groenten klaar. Naast recepten uit het boek, geeft Vegamuze ook  enkele andere van haar favoriete bakrecepten prijs. Zo ben ook jij na deze workshop een ware bakgod(in)!

Alle gebakjes verorberen we achteraf bij een lekkere kop koffie of thee en mag je uiteraard ook meenemen naar huis om voor te schotelen aan  je kids, familie en vrienden.

Op het menu:

Crème brûlée met pompoen en chai kruiden

gouden truffeltjes met wortel

Nutella brownies met champignon

bananabread met knolselder

rode biet pancakes met roze bessensaus

pastinaak-appel-tijm muffins

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Gebak met groenten Vegamuze
  €65
  +€1.63 servicekosten
  €65
  +€1.63 servicekosten
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit event