top of page

ma 10 apr

|

't Grom

Paasraap

Een paasraap op ’t Grom, dat is geen speciaal soort knol. De paasraap op ’t Grom, dat is een groot kinderfeest. Inschrijven vanaf 1 maart via de site van de Gezinsbond.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Paasraap
Paasraap

Tijd en locatie

10 apr 2023, 13:00 – 15:00

't Grom, Midzelen 25a, Sint-Katelijne-Waver, Belgium

Over het evenement

Een paasraap op 't Grom, dat is geen speciaal soort knol. De paasraap op ' t Grom, dat is een groot kinderfeest.

Op paasmaandag 10 april lossen de klokken van Rome nog een laatste lading recht boven de museumtuinen. Speciaal op bestelling. Een eerste keer om 13.30u en een tweede keer om 15u. Hopelijk lopen alle klokken gelijk.

Kom mee zoeken in onze boomgaard, tussen de jonge groentjes, achter de serres, in de struiken en onder de mispel- en kweepeerboom. Niet simpel want onze oude tuinen lijken net op een labyrinth. Spannend!

Maar voor de klokken komen, pimp je nog snel je eigen paasraapmandje, je eitjes gaan zo nog veel beter smaken, echt waar.

't Grom en de Gezinsbond St.-Katelijne-Waver slaan de handen in elkaar en verwelkomen jong en minder jong om te komen zoeken, spelen en knutselen.

Inschrijven kan vanaf 1 maart via de site van de gezindsbond.

Voor kinderen tussen 0 en 12 jaar (minstens 1 volwassen begeleider verplicht)

PS: Vroeger begroeven de oude Germanen hun paaseieren in de akkers omdat ze dachten zo nog meer en lekkerdere groentjes te hebben dat jaar. Beetje vies lijkt ons, daarom eten wij onze eitjes maar lekker op.

Deel dit evenement

bottom of page