top of page

zo 01 mei

|

't Grom

Fototentoonstelling 'Glastuinbouw anders belicht' (gratis)

Om ook het brede publiek vertrouwd te maken met glastuinbouw, organiseerde de dienst Landbouw van provincie Antwerpen tijdens de zomer van 2021 een fotowedstrijd Glastuinbouw anders belicht. 4 deelnemers wonnen een mooie prijs. Tot oktober te bewonderen in 't Grom.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Fototentoonstelling 'Glastuinbouw anders belicht' (gratis)
Fototentoonstelling 'Glastuinbouw anders belicht' (gratis)

Tijd en locatie

01 mei 2022, 08:30 – 16 okt 2022, 20:20

't Grom, Midzelen 25, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgium

Over het evenement

Provincie Antwerpen = glastuinbouw provincie

Het hoeft niet te verwonderen dat provincie Antwerpen hierop inzet.  We zijn dé glastuinbouwprovincie bij uitstek, met bijna 1000 hectare  serres en 2 grote veilingen die deze kwaliteitsvolle groenten en fruit  snel tot bij de consument brengen. Provincie Antwerpen ondersteunt  glastuinbouwers actief in het vinden van geschikte ruimte om te  ondernemen. Verder ondersteunt ze ook projectwerking gericht op het  verder verduurzamen van deze sector, bijvoorbeeld op vlak van water en  energie.

Om ook het brede publiek vertrouwd te maken met glastuinbouw,  organiseerde de dienst Landbouw van provincie Antwerpen tijdens de zomer  van 2021 een fotowedstrijd Glastuinbouw anders belicht. 4  deelnemers wonnen een mooie prijs. Een selectie van de spraakmakendste  foto’s van deze wedstrijd is tot en met 16 oktober  2022 te bekijken in 't Grom. Ook al eten we bijna dagelijks groenten en fruit  geproduceerd in serres, lang niet iedereen weet wat er zich achter de  glazen muren van serres afspeelt. Deze expo toont je een blik voor en  achter de schermen, tussen de sla, de robots en het  glastuinbouwlandschap.

Praktisch

De toegang is gratis, reserveren op voorhand is niet nodig. Tijdens  de openingsuren van 't Grom ben je altijd welkom!

Deel dit evenement

bottom of page