top of page

zo 01 okt

|

't Grom

Demonstratie: botanisch tekenen

Plan je een bezoek aan het museum op 1/10? Dan zal je ook enkele leden van de VBKB aan het werk kunnen zien. De vereniging voor botanische kunstenaars in België zal live komen tekenen op voor hen inspirerende plekjes.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Demonstratie: botanisch tekenen
Demonstratie: botanisch tekenen

Tijd en locatie

01 okt 2023, 13:00 – 17:00

't Grom, Midzelen 25a, Sint-Katelijne-Waver, Belgium

Over het evenement

Plan je een bezoek aan het museum op 1/10? Dan zal je ook enkele leden van de VBKB aan het werk kunnen zien. De vereniging voor botanische kunstenaars in België zal live komen tekenen op voor hen inspirerende plekjes. Een geldig toegangsbewijs voor het museum om hen aan het werk te zien en in gesprek te gaan is vereist.

Botanisch tekenen is het zo realistisch mogelijk weergeven van planten met oog voor de specifieke kenmerken van de plant. De tekenaar staat als het ware in dienst van de plant, niet omgekeerd.

Meer over de VBKB:

Als vereniging willen wij de botanische kunst promoten en botanische kunstenaars in de schijnwerpers zetten. Dit doen we door uitstappen te organiseren naar musea, natuurparken en botanische tuinen. Daarnaast bieden we workshops botanisch tekenen aan en krijg je om de drie maanden een nieuwsbrief in je mailbox. Beoefenaars van botanische kunst zowel professionelen als amateurs, krijgen bij ons een podium om hun werk te tonen. Je hoeft zelf geen tekenaar te zijn om lid te worden. Als kunstminnend lid kan je deelnemen aan al onze uitstappen. Iedereen is welkom! Meer info

Deel dit evenement

bottom of page