top of page

di 19 sep

|

'tGrom

Botanisch tekenen - gevorderden 2

Najaar 2023! In samenwerking met Hilde Orye biedt het ’t Grom een langdurig leertraject voor botanisch tekenen aan. Je kan starten als absolute beginner zonder tekenervaring en doorstromen naar expert. Een uniek traject in België!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Botanisch tekenen - gevorderden 2
Botanisch tekenen - gevorderden 2

Tijd en locatie

19 sep 2023, 19:00 – 22:00

'tGrom, Midzelen 25, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgium

Gasten

Over het evenement

Najaar 2023 staat er een vervolg gepland op de cursussen botanisch tekenen beginner 1 en gevorderde 1, respectievelijk beginner 2 en gevorderde 2.

Botanisch tekenen van beginner tot expert

In samenwerking met Hilde Orye biedt het ’t Grom een langdurig leertraject voor botanisch tekenen aan. Je kan starten als absolute beginner zonder tekenervaring en doorstromen naar expert. Dit is uniek in België! Lessenreeksen bestaan uit 6 lessen en in elke reeks leer je verschillende teken- en aquareltechnieken. Hou je van de natuur en wil je planten op een realistische manier tekenen, dan is dit een unieke kans!

Tijdens deze reeks leer je een aantal specifieke technieken voor het schilderen van seizoensgebonden planten, fruit en groenten. Je leert hoe je een complexe structuur aanpakt zoals bij een broccoli. Je leert scherpe tanden van een blad schilderen zoals bij hulst. Hoe schilder je het poederige oppervlak bij druiven of het veloerachtige oppervlak van een jonge kweepeer? Tijdens de les concentreren we ons op de techniek. Thuis pas je hem toe op een onderwerp.

Dit zijn de data voor de nieuwe reeksen:

Gevorderd. 2:   19/09, 03/10, 17/10, 07/11, 21/11, 05/12

Tijdens de herfstvakantie zijn er geen lessen.

Lessen zijn van 19.00 tot 22.00 uur.

Deel dit evenement

bottom of page