top of page

di 12 mrt

|

'tGrom

Botanisch tekenen - beginners B

Voorjaar 2024! In samenwerking met Hilde Orye biedt het ’t Grom een langdurig leertraject voor botanisch tekenen aan. Beginners B volgt op beginners A , enige botanische tekenervaring is vereist, later stroom je via de gevorderden 1 & 2 door naar expert. Een uniek traject in België!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Botanisch tekenen - beginners B
Botanisch tekenen - beginners B

Tijd en locatie

12 mrt 2024, 19:00 – 22:00

'tGrom, Midzelen 25, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgium

Gasten

Over het evenement

Voorjaar 2024 staat er een vervolg gepland op de cursussen botanisch tekenen beginners A van 2023.

Botanisch tekenen van beginner tot expert

In samenwerking met Hilde Orye biedt het ’t Grom een langdurig leertraject voor botanisch tekenen aan. Beginners B volgt op beginners A, enige botanische tekenervaring is vereist, later stroom je via de gevorderde 1 & 2 door naar expert. Dit is uniek in België!

Lessenreeksen bestaan uit 6 lessen en in elke reeks leer je verschillende teken- en aquareltechnieken. Hou je van de natuur en wil je planten op een realistische manier tekenen, dan is dit een unieke kans!

Tijdens deze reeks zullen we meer complexe vormen en technieken aanpakken. De plantenwereld zit vol complexe structuren. Eén ervan is de Fibonacci spiraal, herkenbaar in bijvoorbeeld de ananas of de dennenappel. We verkennen translucentie, hoe je doornen en stekels tekent of hoe je ingewikkelde patronen aanpakt. Naast het verfijnen van grafiettechnieken,  leer je werken met een embossing pen en maken we onze eerste tekening in pen en inkt.

Dit zijn de data voor de nieuwe reeksen Beginners B  :   

 • 12 en 26 maart
 • 9 en 23 april
 • 7 en 21 mei

Tijdens de vakanties zijn er geen lessen.

Lessen zijn van 19.00 tot 22.00 uur

Tickets

 • Botanisch tekenen, beginners B

  botanisch tekenen - beginners B Dit zijn de data voor de nieuwe reeksen, Beginners B: • 12 en 26 maart • 9 en 23 april • 7 en 21 mei Tijdens de vakantie zijn er geen lessen. Lessen zijn van 19.00 tot 22.00 uur

  € 175,00
  +€ 4,38 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page