top of page

zo 18 mei

|

't Grom

Botanical Artday Worldwide 2025

Beleef de wereld van botanische kunst op 18/5/2025! 't Grom opent een expo met Belgische groentevariëteiten in samenwerking met Botanical Art Worldwide. Ontdek de artistieke interpretaties van groenten van over de hele wereld en laat je betoveren door de internationale flair van deze unieke dag!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Botanical Artday Worldwide 2025
Botanical Artday Worldwide 2025

Tijd en locatie

18 mei 2025, 10:00 – 17:00

't Grom, Midzelen 25, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgium

Over het evenement

Ontdek de pracht van botanische kunst!

Op 18 mei 2025 opent 't Grom zijn deuren voor een onvergetelijke tentoonstelling vol met betoverende botanische kunstwerken. Duik in de wereld van planten en groenten zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Deze unieke expositie, in samenwerking met Botanical Art Worldwide, brengt de schoonheid en diversiteit van Belgische groentevariëteiten tot leven.

Waan je in een oase van kleur en vorm terwijl je wordt ondergedompeld in de meesterwerken van getalenteerde kunstenaars van de Vereniging Botanische Kunstenaars België. Van sprankelende tomaten tot weelderige kolen, elk kunstwerk vangt de essentie en het karakter van deze bijzondere groenten op een verbluffende manier.

Laat je inspireren door de details en nuances die alleen de natuur kan bieden. Ontdek de verborgen schoonheid van alledaagse groenten en laat je verwonderen door hun artistieke vertolkingen. Deze expo biedt een unieke kans om de verbinding tussen kunst en natuur te ervaren op een meeslepende en inspirerende manier.

Mis deze buitengewone gelegenheid niet om een nieuwe kijk te krijgen op de wereld om ons heen. Kom en laat je verrassen door de harmonie tussen mens en natuur, vastgelegd in prachtige botanische kunstwerken. We verwelkomen je graag op 18 mei in 't Grom voor een betoverende reis door de wonderen van Belgische groenten in al hun glorie.

Mis het niet - markeer deze datum in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Deel dit evenement

bottom of page