Beleef met open vuur het verre culinaire verleden
wo 17 sep
|'t Grom
In samenwerking met ’t Grom geeft foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh een culinaire vertelling aan het open vuur terwijl we samen een gerecht bereiden uit een ver verleden. Je ontdekt welke groenten en kruiden ze van oudsher gebruikten. Een belevenis aan het vuur om nooit te vergeten.


Tijd en locatie
17 sep 2025, 19:00 – 21:30
't Grom, Midzelen 25, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België
Gasten
Over het evenement
Foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh graaft in zijn publicatie ‘Wat schaft de put’ diep in ons culinaire verleden.
Hij toont hoe de inzichten van onze voorouders ons kunnen inspireren om gezonder en duurzamer te leven.
Hij onthult verborgen schatten in onze culinaire geschiedenis.
In samenwerking met ’t Grom geeft hij een culinaire vertelling aan het open vuur terwijl we samen een gerecht bereiden uit een ver verleden.
Je ontdekt welke groenten en kruiden ze van oudsher gebruikten. Een belevenis aan het vuur om nooit te vergeten.
We verwelkomen je met een drankje uit ons rijk verleden. De maaltijd is maagvullend, zoals het hoorde in die tijd. We hebben maximaal 25 plaatsen. Interesse? Schrijf je dan snel in!
Wat doet De Foodarcheoloog nu eigenlijk?
Tickets
Het culinaire verleden
Beleef met open vuur het verre culinaire verleden.
€ 40,00
+€ 1,00 servicekosten ticket
Totaal
€ 0,00