top of page

zo 14 feb

|

't Grom

6e Zadenbeurs

Zondag 14 februari 2020 gooit ’t Grom de deuren open voor het nieuwe seizoen. En dat doet het enige groentemuseum van het land met alweer de zesde editie van haar zadenbeurs.

Inschrijvingen zijn afgesloten
Zie onze andere events
6e Zadenbeurs
6e Zadenbeurs

Tijd en locatie

14 feb 2021, 10:00 – 16:30

't Grom, Midzelen 25, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgium

Over het evenement

Zondag 14 februari 2021 gooit ’t Grom de deuren open voor het nieuwe seizoen. En dat doet het enige groentemuseum van het land met alweer de derde editie van haar zadenbeurs.

In de expogangen van het museum wandel je langs uiteenlopende standhouders die een ruime collectie van oude erfgoedrassen en unieke planten aanbieden. En heb je als bezoeker je eigen zaden bij, geen probleem, dan ruil je die met andere geïnteresseerden aan de grote ruiltafel in het Veilingzaaltje.

Kinderen kunnen intussen in, onder en rond de reusachtige aardkluit ontdekken hoe vroeger het land werd klaargemaakt voor het zaaiseizoen en van waar in de wereld die zaden vandaan komen.

Is de buit binnen en heb je eindelijk die oer-Belgische preisoort gevonden, zet je dan tevreden neer aan het kookeiland voor de kleurrijkste soep- & broodjesbar recht uit de groentestreek. Met een tas warm of een glas fris erbij en een streepje muziek wordt het helemaal gezellig.

Toegang tot de zadenbeurs is €5 maar daarmee bezoek je ineens ook het museum en de historische groentetuinen. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis binnen. Na een korte winterslaap opent ’t Grom die dag uitzonderlijk vroeger dan anders, namelijk om 10u.

De standhouders worden de komende weken bevestigd.

Tickets

  • 6e Zadenbeurs 2021

    € 5,00
    +€ 0,13 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page