kookeiland

U huurt het Kookeiland voor een kookworkshop, -demo of degustatie. U voorziet uw eigen kookbegeleider of maakt zelfstandig een afspraak met een van de professionele huiskoks van 't Grom. Volgende koks roerden al eens in onze potten:

Sandra's Feelgood Cuisine

EVA vzw

LesOdettes Kookt

Zahia's Cuisine

Herboristerie Helianthus

Evert Maris

De huurprijs per begonnen uur is €60 voor bedrijven en €40 voor verenigingen en particulieren. De meter start van zodra u de ruimte inneemt tot u ze verlaat. Dit is dus inclusief de opbouw en afbraak van uw evenement.

Het kookeiland staat standaard klaar in refteropstelling voor 40 tot 44 personen. U mag de tafels en stoelen herschikken zolang u ze achteraf terug plaatst. De hele ruimte meet 8m op 16m.
 

Het kookeiland is professioneel uitgerust door onze sponsor Miele met onder andere een camera, oven, microgolfoven, steamer onder druk, koelkast en 5 dubbele inductievuren. Ons aanwezige kookmateriaal zoals potten, pannen, bestek, borden,... mag u vrij gebruiken. Verder beschikt de ruimte over met een geluidsinstallatie inclusief mengpaneel en een pc met extra groot lcd-scherm. Er is geen internetverbinding of wifi-ontvangst in deze ruimte.

 

Het kookeiland maakt integraal deel uit van de museale opstelling van 't Grom. U gaat aan de slag in een historisch inspirerende setting.

 

Voor bijkomende catering richt u zich tot Bistro Midzeelhoeve. Mochten zij bezet of gesloten zijn, kan u bij 't Grom terecht voor een eenvoudige welkomsttafel met koffie, thee, water en Kempische galetten. Voor €30 per 20 personen stelt 't Grom deze voor u op. Een broodjeslunch is ook mogelijk aan €7,50 per persoon.

Een overzicht van alle beschikbare keukenmateriaal staat hier.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Reservatie zaalhuur kookeiland

© 2015 vzw Midzeelhoeve, 't Grom

Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver                  Ondernemingsnummer: 0478.043.417