kookeiland

U huurt het Kookeiland in onze museumschuur om er zelfstandig een kookworkshop, -demo of degustatie te organiseren.

De huurprijs per begonnen uur is €60 voor bedrijven en €40 voor verenigingen en particulieren. De meter start van zodra u de ruimte inneemt tot u ze verlaat. Dit is dus inclusief de opbouw en afbraak van uw evenement.

Opgelet. Op zondagnamiddag van 13u tot 17u betaal u slechts €5 per deelnemer voor het gebruik van het kookeiland De voorwaarden zijn dat uw hele activiteit van opbouw tot opkuis plaats vindt binnen deze uren, en dat het kookeiland toegankelijk blijft voor de overige bezoekers van het museum.

Het kookeiland staat standaard klaar in refteropstelling voor 40 tot 44 personen. U mag de tafels en stoelen herschikken zolang u ze achteraf terug plaatst. De hele ruimte meet 8m op 16m.
 

Het kookeiland is professioneel uitgerust door onze sponsor Miele met onder andere een camera, oven, microgolfoven, steamer onder druk, koelkast en 5 dubbele inductievuren. Ons aanwezige kookmateriaal zoals potten, pannen, bestek, borden,... mag u vrij gebruiken. Verder beschikt de ruimte over met een geluidsinstallatie inclusief mengpaneel en een pc met extra groot lcd-scherm. Er is geen internetverbinding of wifi-ontvangst in deze ruimte.

 

Het kookeiland maakt integraal deel uit van de museale opstelling van 't Grom. U gaat aan de slag in een historisch inspirerende setting. Opgelet, in de koudere maanden is het ook al eens wat frisser aan ons kookeiland, gelegen in de voormalige schuren van de Midzeelhoeves.

 

Voor bijkomende catering richt u zich tot Bistro Midzeelhoeve. Mochten zij bezet of gesloten zijn, kan u bij 't Grom terecht voor een eenvoudige welkomsttafel met koffie, thee, water en Kempische galetten. Voor €30 per 20 personen stelt 't Grom deze voor u op. Een broodjeslunch is ook mogelijk aan €7,50 per persoon.

Een overzicht van alle beschikbare keukenmateriaal staat hier.

ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2015 vzw Midzeelhoeve, 't Grom

Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver                  Ondernemingsnummer: 0478.043.417