fotostudio

U huurt de fotostudio als hobby- of professioneel fotograaf voor uw eigen fotoshoot. Of als heemkundige vereniging of museum om uw eigen collectiestukken te fotograferen. U voorziet uw eigen camera en eventueel laptop.

De huurprijs per begonnen uur is €10. De meter start van zodra u de ruimte inneemt tot u ze verlaat. Dit is dus inclusief de opbouw en afbraak van uw fotoshoot. De fotostudio is enkel beschikbaar op werkdagen van 9u tot 17u.

De fotohoek heeft een standaardopstelling met 3 spots en een witte achtergrond die niet verplaatst mogen worden. U mag de werktafel en stoelen wel herschikken zolang u ze achteraf terug plaatst. De hele ruimte meet 5m op 6m.
 

De fotostudio is uitgerust met:

- 3 aparte meetlatten van 1m, 50cm en 30cm voor collectiefotografie

- Jinbei Achtergrondsysteem 2,8 x 3,2 meter

- Lastolite Background Paper 2.75x11 Super White

- vidaXL - Studio lampenset met 3 daglichtlampen en softbox 40 x 40

- parkeerplaatsen vlak aan de inkom

De fotostudio bevindt zich in de 300-jaar-oude Midzeelhoeve 2 en maakt integraal deel uit van de museale setting van 't Grom. U gaat aan de slag in een historisch inspirerende omgeving. De museumtuinen nodigen ook uit voor fotoshoots.

 

Voor bijkomende catering richt u zich tot Bistro Midzeelhoeve. Mochten zij bezet of gesloten zijn, kan u bij 't Grom terecht voor een eenvoudige welkomsttafel met koffie, thee, water en Kempische galetten. Voor €30 stelt 't Grom deze voor u op. Een broodjeslunch is ook mogelijk aan €7,50 per persoon.

Voor zowel de welkomsttafel als uw broodjeslunch neemt u plaats in de aanpalende authentieke woonkamer van Midzeelhoeve 2. Deze werd heringericht en heeft een echte 'Bokrijk'uitstraling. Deze ruimte meet 7,5m op 6m.

Opgelet, Midzeelhoeve 2 heeft voorlopig geen verwarming. En er is geen internetverbinding of wifi-ontvangst.

ALGEMENE VOORWAARDEN 

Reservatie huur fotostudio

© 2015 vzw Midzeelhoeve, 't Grom

Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver                  Ondernemingsnummer: 0478.043.417