trooper

Geld inzamelen voor je vereniging of het goede doel zonder dat het je moeite of één eurocent meer kost. Dat is het uitgangspunt van start-up Trooper. Via digitaal platform Trooper zamel je geld in door online te shoppen. Hiermee heeft Vlaanderen een unieke en digitale variant voor de klassieke evenementen voor het goede doel.

De jaarlijkse spaghetti-avonden, fuiven of wafelverkopen voor het goede doel,... Ze zijn leuk maar vragen ook heel wat organisatie. Vanaf nu kunnen trouwe supporters van verenigingen of goede doelen ook heel eenvoudig extra geld inzamelen door online te shoppen via www.trooper.be.  Zo verdient hun favoriete vereniging of goede doel een centje bij, terwijl ze zelf niets extra betalen.

Hoe werkt Trooper?

  • Je surft naar de Trooper-pagina van 't Grom (www.trooper.be/tgrom). Omdat je via de Trooper-pagina naar de winkel surft, weet de winkel welke vereniging of goede doel jij wil steunen.

  • Je klikt op een van de online winkels.

  • En dan shop je zoals je altijd doet.

 

Als klant betaal je de normale prijs voor je aankopen. De webshop stort een deel van het door jouw betaalde bedrag door.

Een account aanmaken of inloggen is niet nodig, en je doneert altijd gratis.

logo_trooper_small.gif

© 2015 vzw Midzeelhoeve, 't Grom

Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver                  Ondernemingsnummer: 0478.043.417