sponsors

Wie wil zich niet verbinden met de goede naam van 't Grom. Dit doe-museum rond groenten is gelegen op een 300-jaar-oude site van 2 hectare en het beheert een collectie van 6.000 erfgoedobjecten. We ontvangen jaarlijks 7.000 bezoekers waarvan 5.000 schoolkinderen die tijdens 150 workshops leren waar groenten vandaan komen en wat gezond eten betekent. En er wordt ook gefeest, want 40 verjaardagsvarkens komen met hun mama, papa en vriendjes hun verjaardag vieren op 't Grom. Verder bakken we elk jaar 400 artisanale hoevebroden in ons authentiek bakhuis en wordt zo'n 12 ton appelen en peren geperst tot 10.000 liter puur fruitsap. Tot slot bestaat 't Grom uit een enthousiaste ploeg van 4 professionelen die samen met 50 vrijwilligers al 10 jaar lang dit alles mogelijk maken. 2.500 van onze webpagina's worden maandelijks bezocht en 1.800 abonnees zijn ingeschreven op onze digitale nieuwsbrief. Daarom, verbindt u met hen en al onze bezoekers aan dit vandaag meer dan relevante erfgoedmuseum.

 

't Grom kreeg en krijgt al financiële steun van sponsors uit het bedrijfsleven.

 

We ontvangen jaarlijks ook steun in natura van De Ceuster Meststoffen en Biobest.De Mechelse Veilingen steunden ons in natura tijdens evenementen, zorgden voor depotruimte voor de collectie en betaalden de inrichting van onze vergaderzaal. En tal van andere bedrijven uit de regio traden tot slot op als productsponsor bij de inrichting van het museum: Van Looveren, Miele, P. Maïs, Trakat, Somers Zaden, Comet,...

 

't Grom werkte drie sponsorformules uit waarbij elk bedrijf een meerwaarde vindt op basis wat het investeert in dit duurzaam museum. Gaande van visibiliteit over beleving tot gebruik van de site. Uw logo op onze welkomstvlaggen, een artisanale workshop in een authentiek bakhuis of het jaarlijks bedrijfsevent in een prachtig groene site. Het zijn maar een paar concrete voorbeelden van wat u mag verwachten als sponsor van 't Grom.

 

MEER INFO OVER SPONSORFORMULES OF VOOR EEN UITWERKING OP MAAT

015 31 50 55 / INFO@TGROM.BE

© 2015 vzw Midzeelhoeve, 't Grom

Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver                  Ondernemingsnummer: 0478.043.417