eten & drinken

Na een bezoek aan de tuinen, schuren en hoeves van 't Grom, heb je zeker honger en dorst. Eet een lekkere pannenkoek of soep bij onze bistro Midzeelhoeve of neem je eigen picknick mee.

 

Pannenkoekenbistro Midzeelhoeve is een ruime familiezaak met speeltuin en geitenweide. De bistro bevindt zich een van de 2 oude hoeves van het domein en is een beschermd monument. Vooraf reserveren is aangeraden. Er is ook een oplaadpunt voor electrische fietsen.

 

Op het binnenplein van het museum kan je terecht voor een picknick in het groen. Vlei je neer in het dikke gras of zet je aan een van de picknickbanken. Het plein is autovrij en kinderen krijgen er vrij spel. Tijd om nog even de benen los te gooien en daarna een gezonde picknickmand open te trekken. En wie extra dorst heeft, kan in het museum terecht voor gratis en gezond kraantjeswater. En wie op zondag komt, kan genieten van eerlijke snee hoevebrood met honing van hier.

​

Groepen die een bezoek plannen kunnen in de keuken van het museum terecht voor hun picknick, dit kan enkel op reservatie.

© 2015 vzw Midzeelhoeve, 't Grom

Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver                  Ondernemingsnummer: 0478.043.417