bereikbaarheid

Midzelen 25a, Sint-Katelijne-Waver

 

Te voet:

In Sint-Katelijne-Waver en omstreken is heel wat te ontdekken. Het Roosendaelpad (8km) en Katelijnepad (11km) stoppen daarom ook aan onze historische site.

 

Met de fiets:

De fietsostrade Antwerpen-Mechelen passeert op een zucht van 't Grom. En voor onze deur kan u rustig uw fiets parkeren. Zonder zorgen. Aan hoevebrasserie Midzeelhoeve bevindt zicht trouwens een oplaadpunt voor electrische fietsen. De brasserie is erkend als fietscafé en -resto. Wie de omgeving per fiets wil verkennen, vertrekt aan 't Grom met het Groentepad (37km).

 

Met het openbaar vervoer:

Neem de stoptrein S1 richting Antwerpen of Mechelen-Nijvel en stap af aan de halte Sint-Katelijne-Waver. Vanuit Mechelen, Antwerpen en Brussel doe je er respectievelijk 8, 25 en 35 minuten over. 't Grom bevindt zich op zo'n 12 minuten stappen van het station.

 

Kom je met de bus, dan stap je ook af aan het station van Sint-Katelijne-Waver. Met lijn 551 & 552 vanuit Mechelen ben je er op 12 minuten.

 

Voor scholen is er gratis vervoer van de lijn met dynamo3.'t Grom is een erkende cultuurschakel.

 

Met de wagen:

Vanuit Antwerpen: op de E19 neem je afrit 9 Mechelen-Noord en op het einde van de afrit volg je rechts richting Mechelen. Na 200 meter sla je rechts af: R6 richting St-Katelijne-Waver. Op de R6 neem de afslag Industriezone Z.1 Sint-Katelijne-Waver (N105). Vervolgens de tweede afrit van het rondpunt. Na 200 meter sla je links af aan de AVEVE. Volg nu de bruine pijlen 't Grom & Midzeelhoeve. Rij deze straat uit tot aan de spoorweg en sla naar rechts af, neem de eerste straat terug naar rechts tot je op onze hoevesite aankomt. Daar volg je de weg naar links tot aan de parking.

 

Vanuit Brussel: Op de E19 neem je afrit 9 Mechelen Noord - Willebroek en je houdt op het einde van de afrit rechts aan. Na 100 meter sla je naar rechts af: R6 richting St-Katelijne-Waver. Op de R6 neem de afslag Industriezone Z.1 Sint-Katelijne-Waver (N105). Vervolgens de tweede afrit van het rondpunt. Na 200 meter sla je links af aan de AVEVE. Volg nu de bruine pijlen 't Grom & Midzeelhoeve. Rij deze straat uit tot aan de spoorweg en sla naar rechts af, neem de eerste straat terug naar rechts tot je op onze hoevesite aankomt. Daar volg je de weg naar links tot aan de parking.

 

't Grom beschikt over twee parkeerplaatsen vlak aan de inkom die zijn voorbehouden aan rolstoelgebruikers. Ook de rest van het museum is vlot toegankelijk met de rolstoel, inclusief de

tuin met verharde paden en het sanitair.

© 2015 vzw Midzeelhoeve, 't Grom

Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver                  Ondernemingsnummer: 0478.043.417